Ga naar de inhoud

Voor verwijzers

ALS TANDARTS HEEFT U DE MOGELIJKHEID OM UW PATIËNTEN DOOR TE VERWIJZEN NAAR MISSIEHUIS KLINIEK VOOR GESPECIALISEERDE ZORG.

Wij bieden de meest voorkomende zorg in ons specialisme aan.

Consultatie en diagnostiek: slijmvliesafwijkingen in de mond, kaakgewrichts- en kauwspierklachten, onbegrepen pijn in de kaak, slaap-apneu, 3D radiologie met CBCT-scan.

Kaakchirurgie: chirurgische verwijdering, wortelpuntbehandeling, vrijleggen van elementen, autotransplantatie, plaatsen orthodontische schroeven en botankers, botox behandeling kauwspieren.

Implantologie: na intake wordt een behandelplan opgesteld en aan verwijzer verstuurd. Wij gebruiken de implantaatsystemen van de merken Megagen en Straumann. Extractie en direct plaatsen van een implantaat met tijdelijke implantaatkroon is ook mogelijk.

Aangezichtschirurgie: kaakcorrectie, ooglidcorrectie (boven/onderoogleden), verwijderen van storende huidafwijkingen (moedervlek) in het gezicht, litteken correctie en lipofilling in het gezicht, facelift.

Al deze behandelingen worden uitgevoerd door erkende professionals in overleg met verwijzer en patiënt. De behandelingen kunnen ook onder sedatie of narcose worden uitgevoerd.

Samenwerking op maat
Wij streven naar een goede relatie met onze verwijzende tandartsen en houden rekening met hun individuele werkwijze en visie. Onze protocollen worden wanneer u dat wenst, aangepast aan uw persoonlijke wensen. We staan altijd open voor suggesties en opmerkingen om de samenwerking met u te verbeteren.

High-end technologie
Bij Missiehuis Kliniek draait alles om kwaliteit en maximale service voor uw patiënten. Onze kliniek beschikt over een volwaardige operatiekamer, vier volledig uitgeruste behandelkamers, een geavanceerd tandtechnisch laboratorium en een ervaren team van MKA-chirurgen en implantologen. 

Heeft u interesse in een samenwerking met Missiehuis Kliniek?
Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek en bezoek aan onze kliniek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0229-304600 of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.