Ga naar de inhoud

Haar XL-behandeling

Last van haaruitval? Een behandeling met de XL Hair® Hairbooster helpt kaalheid voorkomen.

Missiehuis Kliniek biedt haarpatiënten een nieuwe oplossing tegen haarverlies: de XL Hair® HairBooster. Dit is een CE Klasse III injecteerbare oplossing die speciaal is ontworpen om de haarzakjes te voeden en te heractiveren. XL Hair® HairBooster is vooral effectief bij niet-verlittekende vormen van alopecia, zoals alopecia androgenetica en alopecia areata. Er moeten dan nog wel haarzakjes aanwezig zijn en geen sprake van onderliggende klachten of medicijngebruik. Met de XL Hair® HairBooster behandeling stopt haaruitval binnen 3 maanden en wordt de groei van nieuw haar gestimuleerd.

Voor wie is de XL Hair® hairbooster geschikt en wat doet het?
Zowel mannen als vrouwen kunnen baat hebben bij XL Hair® HairBooster, mits de diagnose correct wordt gesteld en het behandelprotocol strikt wordt gevolgd. Het product werkt door de haarzakjes te voeden en te activeren, waardoor de haarcyclus wordt verlengd en de telogene (rust) fase wordt verkort. Daarnaast draait het proces van verschrompeling van haarzakjes terug bij alopecia androgenetica.

Hoe werkt de XL Hair® hairbooster?
De HairBooster wordt toegediend via microneedling. Dit kan handmatig met injecties of met een elektronisch apparaat zoals een Dermapen. Er kan ook gekozen worden voor de meso-injector zoals de U225 intradermale injector, waarbij met hoge snelheid en grote precisie injecties worden toegediend.
Microneedling bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid en verbetert de lokale voeding van de haarzakjes, waardoor de haarfollikels worden gestimuleerd. Dit voorkomt haaruitval en er ontstaat nieuwe haargroei.
Het is belangrijk om het behandelprotocol goed te volgen. Voor mannen wordt een minimale kuur van 6 behandelingen aanbevolen en voor vrouwen een minimale kuur van 8 behandelingen, met een interval van 1-2 weken.

HairBooster XL Hair® is op indicatie van een specialist bij:
•alopecia androgenetica
•alopecia areata
•andere, niet verlittekende vormen van haaruitval
•er moeten nog haarfollikels aanwezig zijn

Kosten van een XL Hairbehandeling bij haarverlies
Bekijk hier de prijs voor een haarbehandeling.

Meer informatie bij het behandelen van haaruitval en het stimuleren van haargroei? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via onze receptie, tel. 0229-304 600.