Ga naar de inhoud

Slapen zonder snurken met de anti-snurkbeugel

Ontdek hoe u weer kunt genieten van een goede nachtrust met een anti-snurkbeugel.

Snurken kan een grote impact hebben op uw slaap. Bovendien kan uw gesnurk niet alleen leiden to ernstige gezondsheidsproblemen, het kan ook de nachtrust van uw partner verstoren die kunnen leiden tot problemen in uw relatie. Gelukkig kan Missiehuis Kliniek u helpen.

Onze praktijk voor kaakchirurgie is gespecialiseerd in het aanmeten van anti-snurkbeugels. Door het dragen van een perfect op maat gemaakte beugel die uw onderkaak licht naar voren plaatst, wordt voorkomen dat uw tong en onderkaak de luchtweg (deels) blokkeren tijdens het slapen. Dit maakt direct een einde aan het gesnurk.

Ons team van deskundige kaakchirurgen heeft veel ervaring met het aanmeten van anti-snurkbeugels en staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Door een juiste meting en aanpassing van de anti-snurkbeugel, bieden we een effectieve oplossing voor uw snurk problemen.

Bij Missiehuis Kliniek streven we naar de beste zorg en service en staan we u graag bij om u weer een goede nachtrust te bezorgen.

Wilt u ook weer genieten van een goede nachtrust en uw snurkproblemen oplossen? Neem dan contact op met Missiehuis Kliniek en maak een afspraak voor een consult via onze receptie, tel. 0229-304 600. Wij helpen u graag verder met een op maat gemaakte anti-snurkbeugel.