Ga naar de inhoud

Operatiekamer

Operatiekamercomplex te huur in gezondheidscentrum Missiehuis Hoorn.

In 2023 is gezondheidscentrum het Missiehuis geopend in Hoorn.

Het Missiehuis is gelegen vlak aan de snelweg A7 en heeft eigen gratis parkeergelegenheid. In het gezondheidscentrum zijn meerdere medische praktijken onderbracht. Er is een klasse 2 operatiekamercomplex ingericht voor dagbehandelingen, er is een vast anesthesieteam aanwezig. Met het nabijgelegen Dijklander Ziekenhuis zijn goede afspraken gemaakt voor overname van patiënten in geval een overnachting noodzakelijk mocht zijn. Als gebruiker van onze faciliteit kunt u meerdere diensten afnemen zoals planning van patiënten, inzet van operatieassistenten, sterilisatie en opslag van instrumentarium. 

Het klasse 2 operatiekamercomplex is geschikt voor dagbehandelingen door medisch specialisten. De faciliteit wordt onder andere gebruikt voor MKA-chirurgie, KNO heelkunde en plastische chirurgie. Het operatiekamercomplex is ontworpen en gebouwd door Interflow.  Het vaste anesthesieteam werkt met apparatuur van Mindray.

Er is een ruime holding-recovery voor 6 patiënten, dit betekent dat er efficiënt gewerkt kan worden met korte wisseltijden. 

Begeleiders van patiënten kunnen bij de naastgelegen horecagelegenheid genieten van koffie, thee of een lunch.

Indien u interesse heeft in gebruik van het operatiekamercomplex dan nodigen wij u van harte uit voor een rondleiding en kennismaking.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze office manager Rachel Boele.

Download hier de informatie over onze operatiekamer in Missiehuis Kliniek.