Ga naar de inhoud

Botox en fillers

Rimpelbehandeling met Botox of fillers

Veel mensen storen zich aan kraaienpootjes, een diepe frons tussen de wenkbrauwen of andere tekenen van veroudering. Vindt u dat u er moe en ouder uitziet dan u bent? Een behandeling met Botox of fillers kan deze rimpels aanzienlijk verminderen, waardoor u er weer jonger en vitaler uitziet.
Bij Missiehuis Kliniek in Hoorn kunt u terecht voor diverse moderne cosmetische behandelingen die uw natuurlijke schoonheid benadrukken. Onze gespecialiseerde kliniek biedt de nieuwste behandelingen op het gebied van injectables, die uw rimpels verzachten of zelfs laten verdwijnen.

Soorten rimpels
Er zijn twee soorten rimpels: dynamische en statische. Dynamische rimpels ontstaan door het aanspannen van bepaalde spieren in het gezicht, terwijl statische rimpels het gevolg zijn van het verouderen van de huid en het volumeverlies in het gezicht. Gelukkig zijn beide vormen van rimpels zeer effectief te behandelen bij zowel vrouwen als mannen.

Behandeling met injectables (Botox)
Bij Missiehuis Kliniek werken we met toonaangevende injectables zoals Botulinetoxine (Botox) voor de behandeling van dynamische rimpels en werken we met fillers voor de behandeling van statische rimpels. Onze merkproducten zijn wereldwijd erkend als dé kwaliteitsnorm en in Nederland goedgekeurd en geregistreerd.

Hoe langt werken fillers en Botox?
De fillerproducten hebben een werkzaamheid van 6 tot 14 maanden, afhankelijk van het product en de locatie van behandeling. Na deze periode worden ze door het lichaam zelf afgebroken. Het effect van een behandeling met botulinetoxine houdt 3 tot maximaal 6 maanden aan. Beide behandelingen hebben als effect dat rimpeltjes als het ware worden gladgestreken, waardoor ze verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Jongere uitstraling en gladdere huid
Na de behandeling heeft u een gladdere huid met mooie contouren en een jongere uitstraling. Ook verbetert de structuur, stevigheid en elasticiteit van uw huid. Onze specialisten geven uiteraard vooraf uitgebreid advies en uitleg over de behandeling met injectables. De behandelingen zijn snel, veilig en laten geen littekens of andere sporen achter op of in het gezicht.

Hoeveel kost botox of filler?
Bekijk hier de prijs voor een behandeling met botox of fillers bij Missiehuis Kliniek in Hoorn.

Heeft u interesse in een behandeling met Botox of fillers? Onze specialisten geven vooraf uitgebreid advies en uitleg over de behandeling met injectables.
Het eerste gesprek is gratis en verplicht u tot niets. Neem contact op met Missiehuis Kliniek en maak een afspraak voor een consult via onze receptie, tel. 0229-304 600. Wij helpen u graag verder.

Missiehuis Kliniek, voor de mooiste versie van jezelf!