Ga naar de inhoud

Ooglidcorrectie

Krijg uw frisse en energieke uitstraling terug met een ooglidcorrectie

Stoort u zich aan die vermoeide gezichtsuitdrukking? Baalt u van de wallen onder uw ogen? Voelt u zich niet lekker in uw vel omdat u er ouder en vermoeider uitziet dan u eigenlijk bent? Een ooglidcorrectie geeft u een jongere en frisse uitstraling terug. Bij Missiehuis Kliniek helpen we u graag!

Laat uw ogen stralen na een ooglidcorrectie
Hangende bovenoogleden en onderoogwallen zorgen voor een vermoeide uitstraling. In ernstige gevallen kan een verslapte huid zelfs uw zicht belemmeren. Deze problemen komen vaak voor bij ouderen, maar ook jongere mensen kunnen ermee te maken krijgen. Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep die onder lokale verdoving wordt uitgevoerd. Hierbij verwijderen we overtollige huid van het ooglid, eventueel een laagje spierweefsel en soms ook vetweefsel. Na de behandeling ziet u er jonger, vitaler en meer uitgerust uit, en wordt uw zicht niet meer belemmerd door hangende oogleden.

Eerste consult
Bent u geïnteresseerd in een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een eerste consult. Tijdens dit uitgebreide gesprek krijgt u gedetailleerde informatie over de behandeling en maken we foto’s. De chirurg zal u een indicatie geven van de te verwachten resultaten, specifiek voor uw situatie.
Let op, dit consult is niet gratis, maar verplicht u niet tot een behandeling.

Kosten ooglidcorrectie en vergoeding zorgverzekering
Bij Missiehuis Kliniek heeft u twee mogelijkheden.
  1. Een bovenooglidcorrectie kan worden uitgevoerd op basis van een ‘medische indicatie’. Hiervoor heeft u een verwijzing van de huisarts nodig. Als u een verwijzing heeft, komt een deel van de behandeling mogelijk in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Dit hangt af van de ernst van uw klachten, uw verzekeraar, polis en het openstaande eigen risico. Als de operatie vergoed wordt, declareren wij volgens de wettelijk vastgestelde NZA-tarieven.
  2. We kunnen ook een bovenooglidcorrectie uitvoeren zonder medische indicatie, waarbij geen verwijzing van de huisarts nodig is.
De kosten voor beide opties zijn als volgt: Prijs
Consult (met medische indicatie) € 126,85
Consult (zonder medische indicatie) € 25
Bovenooglidcorrectie per ooglid (met medische indicatie) € 284,25
Bovenooglidcorrectie beide oogleden (zonder medische indicatie) € 850
Onderooglidcorrectie van beide oogleden € 1.350
Ooglidcorrectie van onder- en bovenoogleden € 2.225

*Let op, het consult is niet gratis, maar verplicht u niet tot een behandeling.

Voor een onderooglidcorrectie of een gecombineerde correctie gelden andere tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bekijk hier onze tarieven voor cosmetische behandelingen.

Afspraak maken voor een ooglidcorrectie
Wilt u ook die frisse en energieke uitstraling terug? Bel nu naar 0229-304 600 en maak een afspraak voor een eerste consult. Binnenkort ziet u er weer net zo jong uit als u zich voelt!